Palvelumme

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti uudisrakennukset ja remonttikohteet. Rakennuslupakuvista lähtien suunnittelemme käyttäjäystävällisiä ja sisustuksellisesti monipuolisia kokonaisuuksia. Rakennustavaramme ja tekijämme ovat luotettavia alansa osaajia. Emme käytä halpatyövoimaa tai kyseenalaisia materiaaleja. Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen laadusta tinkimättä.

Tutustu suunnitteluosiossa löytyviin uudiskohteisiin ja tulossa oleviin tuotteisiin sekä palveluihin. Korjausrakentamisesta löydät osaamistamme niin kalustuksissa kuin rakennustöissäkin. Kehitämme uusia toimintoja myös saneeraukseen.

Our company is providing either full turn key or smaller subcontracting services both at sea and on land-based projects. We are happy to help you in smaller cases and in big demanding projects. You can be a company, private customer or community.

Main services are in project designing, managing and construction services. In design we work in 3D but also in more traditional 2D environment. At site we work with good tools, materials and partners.

Our experience is in Your use, the question is what you need?